Western logo

Allt började 1881…

Eller nja, började och började… men det var iallafall då många av westerns “kändisar” härjade. Det var Billy the Kid, Wyatt Earp, Doc Holliday, Sundance Kid, Butch Cassidy, Jesse James och många fler.

Knappt 100 år senare föddes två tjejer som skulle visa sej älska westernvärlden med allt vad det innebär. Det var vi, Anna-Karin och Cissi. Som tonåringar gick vi i samma skola ovetandes om varandra men åren gick och senare träffades vi igen och då genom westernridningen. Vi tyckte att utbudet i Sverige var ganska knapert och började spåna på att starta någonting ihop. Vi var båda egna företagare sedan tidigare och drivna som vi är gick det ganska fort och kontrakt på lokal var snart skrivet!

Två tjejer som kavlade upp armarna och bestämde sej. Det fick bära eller brista. Vi ville få in lite western i allas liv. Oavsett om man rider, är lantis, stadsbo, musiker eller någon annan härlig personlighet!

Resultatet blev Western Tack and Fashion.

Två år senare valde Anna-Karin att satsa på annat och Cissi kör själv företaget från April 2022!

 

I Juni 2022 fick vi vår första anställda – Jonas!
Honom träffar ni i butiken i Kungsbacka men även ute på mässor, tävlingar och andra events!

Western Tack and Fashion erbjuder kläder, smycken, accessoarer, jeans, westernboots, cowboyhattar och mycket mer för att ha något som passar alla.

Besök oss i vårt showroom i Kungsbacka, eller handla av oss online. Och glöm inte – på våra sociala medier kan du följa vårt westernliv.

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)300383 35
Kabelgatan 2G
434 37 Kungsbacka

Email

info@westerntackandfashion.com

Anna-Karin och Cissi.